Ograda je Vaš najbolji komšija!
Klizne kapije Betafence

Robusta klizne kapije na šini, manuelne ili motorizovane, obezbediće i osigurati objekte različitih namena.

Samonosive kapije Betafence

Robusta samonosive kapije prethodno su montirane u Betafence fabrici kako bi se obezbedila brza i tačna montaža na gradilištu. 

Krilne kapije Betafence

Betafence kapije su dizajnirane tako da ih idealno možete kombinovati sa izabranim tipom panelne ili mrežne ograde.

Pešačke kapije Betafence

Betafence kapije su dizajnirane tako da ih idealno možete kombinovati sa izabranim tipom panelne ili mrežne ograde.

Rotirajuća vrata Betafence

Rotirajuća (kružna, karusel) vrata namenjena su svim mestima gde je neophodna pojedinačna kontrola prolaza ljudi. 

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!