Ograda je Vaš najbolji komšija!

O nama

IN-SY GROUP d.o.o.

je počeo sa radom u januaru 2004. godine kao porodična firma, sa namerom da objedini ponudu tehničkih sistema obezbeđenja objekata i otvorenih prostora.
Već 2005. godine tržišni trendovi su zahtevali prioritet ogradnih sistema kao primarne delatnosti a zatim proširenja na sisteme kontrole pristupa, automatizacije, rampi, barijera kao i parking sistema.


Sa proširenjem prodajne i uslužne ponude IN-SY GROUP-a nadgradili smo i prateće strukture firme u oblasti logistike, servisa i održavanja sistema a sve u cilju bržeg i boljeg ostvarenja saradnje sa našim komitentima. Opredelili smo se da u svim segmentima ponude pratimo aktuelne svetske trendove i standarde te da ih što brže implementiramo na tržište Srbije i Crne Gore. U tom cilju smo proteklih godina vrlo uspešno radili na prezentovanju proizvoda na sajmovima građevine „SEEBBE“ u Beogradu kao i na interno organizovanim prezentacijama kako kod kupaca tako i u prostoru show room-a IN-SY GROUP-a.


Intezivna saradnja sa arhitektama, projektnim biroima, proizvodnim i uslužnim firmama u svim tehničkim i prodajnim segmentima dovodi do konstantnog rasta IN-SY GROUP-a. Naša vizija je da u narednim godinama zajednički sa našim partnerima radimo na unapređenju ponude roba i usluga u Srbiji i Crnoj Gori.

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!