Ograda je Vaš najbolji komšija!

Parky AR 580 Base

Parky AR 580 Base - parking barijera sa cilindar-bravom za osiguranje privatnih i rezervisanih parking mesta. Izvanredan kvalitet i tehničke osobine. Ram je napravljen od pocinkovane čelične cevi. Zaštitna kapa, na fiksnom pocinkovanom čeličnom nosaču, napravljenom od POLIAMIDA (NAJLON), staklenog punjenja "FIBERGLAS". Postolje izrađeno od reciklirane gume – presovane mešavine gumenih granula (SBR), visoke otpornosti na vremenske prilike i omogućene  drenaže. Automatski se zaključava prilikom vraćanju u vertikalan položaj. Proizvod poseduje sertifikat TÜV. Koristi se na paralelnim, diagonalnim i rednim parkinzima.

Dodatni opis

 PARKY AR 580 BASE

 

Dužina

Visina

Težina

Prečnik  cevi

Ram

940 mm

460 mm

7 Kg

50 mm

Postolje

1090 mm

750 mm

50 Kg

 

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!