Ograda je Vaš najbolji komšija!

Urbany UR 3

Urbany UR 3 je montažni držač za bicikle sa 4 mesta za postavljanje na jednoj strani pod uglom od 90°. Ram od pocinkovane čelične cevi obezbeđuje dugotrajnu anti-korozivnu zaštitu. Postolje za fiksaciju od POLIAMIDA (NAJLON), stakleno punjenje "FIBERGLAS", izuzetno otporan materijal, moderan dizajn. Zaobljene ivice. Postavljanje bicikala na dva nivoa radi lakšeg pristupa. Modularni princip omogućava povezivanje više držača u jednu celinu.

Dodatni opis

 URBANY UR 3

Dužina

Visina

Širina

Težina

1529 mm

464 mm

464 mm

12,4 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!