Ograda je Vaš najbolji komšija!

Securifor stubovi

Securifor stubovi se koriste sa panelnim ogradama Securifor, Securifor 2D i Securifor 3D. Paneli se učvršćuju specijalnim fiksatorima čime se garantije čvrstina, sigurnost i jednostavnost montaže. Poseduju postolje, a moguće je dodati produžetke koji obezbeđuju dodavanje 3 reda bodljikave žice. Stubovi su pocinkovani i plastificirani (min. sloj 60 mikrona) u boji RAL 6005.

Dodatni opis

SECURIFOR STUBOVI

Paneli

Visina stuba mm

Presek stuba mm

Debljina zida mm

Securifor

2600

80 X 60

2,50

3100

3700

4800

120 X 60

3,00

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!