Ograda je Vaš najbolji komšija!

Securifor 3D

Ograda Betafence Securifor 3D je sistem ograđivanja koji kombinuje 4 mm široku žicu sa malim otvorom oka 12,7 mm i horizontalnim ojačanjem. Odlična vidljivost kroz mrežu, čak i pod uglom. Naročito efikasno u kombinaciji sa video nadzorom (CCTV).

 

Ograde Betafence Securifor 3D koriste se za ograđivanje prostora gde se želi postići sigurnost uz diskretnost: škole, igrališta, bolnice, železnica, skladišta i indistrijska postrojenja itd. Iako veoma jake izrazito su dekorativne i elegantne.

 

Paneli širine 2518,6 mm, a visine od 2000 mm do 3000 mm, izrađeni su od pocinkovane žice (min.sloj 275g/m2) po normi Euro 10326. Otvor oka je 12,7 x 76,2mm. PVC plastifikacija (min. 60 mikrona) je dostupna u boji RAL 6005 zelena. Druge boje dostupne po zahtevu.

 

Sastav sadrži različite visine panela sa odgovarajućim kvadratnim stubovoma. Stubovi su pocinkovani sa spoljnje i unutrašnje strane i pokriveni plastičnom kapom. Svi delovi su međusobno savršeno usklađeni i razvijeni tako da čine ogradu visokog stepena kvaliteta.

Dodatni opis

 SECURIFOR 3D

Žica

Otvor oka

Horizontalna

Vertikalna

Standardni

Ojačani

4,0 mm

4,0 mm

12,70 x 76,20 mm

 

Panel

Stubovi

Visina  mm

Širina   mm

 

Kvadratni

Visina  mm

Profil mm

2000

2518,6

2600

80 x 60 x 2,5

2400

2518,6

3100

3000

2518,6

3700

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!