Ograda je Vaš najbolji komšija!

Bodljikava žica Motto

Bodljikava žica Motto je dvožilna sigurnosna žica u koju su upletene četvorostruke bodlje raspoređene na udaljenosti od 10 cm. Primena je univerzalna sa ciljem odvraćanja i zaštite bilo kog prostora ili objekata. Žica je pocinkovana a može biti i plastificirana u boji RAL 6073 zelena.

Dodatni opis

MOTTO

Tip

Debljina žice

Dužina rolne

Motto Zincalu

1,7 mm

50 – 100 – 250 – 500 m

Motto PVC

1,6 – 2,0 mm

50 – 100 – 250 m

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!