Ograda je Vaš najbolji komšija!

Bekasecure stubovi

Bekasecure stubovi imaju jedinstven dizajn koji garantuje visok stepen zaštite, čvrstinu i lakoću montaže. Koriste se sa  panelnim ogradama Securifor, Securifor 2D i Securifor 3D. Idealni za škole, bolnice, stanice, industrijske i komercijalne punktove. Paneli se učvršćuju jednodelnom prekrivnom pločom i fiksatorima od Inox-a. Otvoreni profil stuba omogućuje provođenje električnih, optičkih i ostalih vrsta kablova. Dostupni sa ili bez postolja. Stubovi su pocinkovani i plastificirani (min. sloj 60 mikrona) u boji RAL 6005 zelena.

Dodatni opis

BEKASECURE STUBOVI

Paneli

Visina stuba mm

Presek stuba mm

Debljina zida mm

Securifor

Za beton

3800

140 x 115

3,00

4450

4800

Za postolje

4050

140 x 115

3,00

4730

140 x 150

5,00

5390

6050

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!