Ograda je Vaš najbolji komšija!

Kvadratni stubovi

Kvadratni stubovi se koriste uz primenu fiksatora sa svim 3D i 2D panelnim ogradama. Stubovi su pocinkovani i plastificirani (min. sloj 60 mikrona) u bojama RAL 6005 zelena i RAL 7016 antracid siva, a moguća je plastifikacija i u druge boje. Presek stuba je 60 x 40 mm, a debljina zida je 1,3 do 1,50 mm. Moguće postaviti na podno postolje i dodati ugaoni nastavak.

Dodatni opis

KVADRATNI STUBOVI

Paneli

Visina stuba mm

Debljina zida mm

svi tipovi panelne ograde

590

1,3

1000

1500

1700

2000

1,50

2200

2400

2600

3200

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!