Ograda je Vaš najbolji komšija!

Bekafix Super stubovi

Bekafix Super su stubovi visoke čvrstine koji se koriste na mestima gde treba obezbediti srednji i visoki stpen bezbednosti, idealni za visine panela od 2 do 4 metra. Žljebovi na levoj i desnoj strani, sa centralno izbušenim rupama na svakih 15 cm za učvršćivanje specijalnih fiksatora sa vijcima, rupe za postavljanje i učvršćivanje panela pomoću fiksatora. Stubovi su pocinkovani i plastificirani (min. sloj 60 mikrona) u bojama RAL 6005 zelena i RAL 9010 bela. Presek stuba je 100 x 54 mm, a debljina zida je 2,00 mm.

Dodatni opis

BEKAFIX SUPER STUBOVI

Paneli

Visina stuba mm

Debljina zida mm

Nylofor

2600

2,00

3200

3800

4300

4800

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!