Ograda je Vaš najbolji komšija!

Ursus AS za autoputeve, železnicu, šumarstvo...

Ursus AS Betafence pletene ograde u rolnama za autoputeve, železnicu i šumarstvo izađene su od žice visoke napetosti čime je obezbeđena mala težina i velika čvrstina ograde, kao i pojačana otpornost na udarce i deformisanje.

 

Stubovi se postavljaju tek na svakih 8 do 10 metara što montažu ograde čini bržom i jeftinijom. Mali otvor oka na dnu ograde omogućuje raznovrsnost upotrebe. Dostupno sa Zincalu, Zincalu Green i Zincalu Super zaštitom. Veliki izbor veličina za različite primene.

Dodatni opis

  URSUS AS

Tip

AS Light

AS Medium

AS Super

Heavy AS

Visina mm

dužina rolne m / br. horizont. žica

1000

 

150 / 8

 

 

1200

   

 

75 / 9

1500

50 / 13

 

 

 

1600

50 / 20 - 23

50 / 23

 

 

1800

 

50 / 24

 

50 / 14

2000

 

50 / 17-25

200 / 17-22

50 / 15

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!