Ograda je Vaš najbolji komšija!

Luxanet

Luxanet je elektrovarena mreža, pocinkovana i plastificirana, sa rubovima od duplih žica na gornjem  i donjem delu koji dodatno ojačavaju mrežu. Luxanet je ograda koja kombinuje originalan, dekorativan izgled i efikasnosti. Idealna za parkove i bašte.

 

Svi delovi sistema su razvijeni tako da predstavljaju profesionalan proizvod visokog kvaliteta, koji se uspešno i brzo postavlja, jer im je broj dodataka za montažu sveden na minimum. Boje: zelena BF6073.

Dodatni opis

LUXANET

Visina mm

Težina Kg

Dužina m

Prečnik žice mm

Otvor oka mm

410

10

25

2,20

101,60 x 76,20

660

16

910

21

1170

26

1420

31

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!