Ograda je Vaš najbolji komšija!

Fortinet Super

Fortinet Super je izrazito jaka, elektrovarena mreža, pocinkovana i plastificirana, sa valovitim vodoravnim žicama. Mreže visoke 150 cm i višlje imaju šiljke od 25,4 mm na jednoj strani, koji pri montaži mogu biti postavljeni na gode ili na dole. Idealna za skladišta, industrijska postrojenja, aerodrome, vojne objekte.


Svi delovi sistema su razvijeni tako da predstavljaju profesionalan proizvod visokog kvaliteta, koji se uspešno i brzo postavlja, jer im je broj dodataka za montažu sveden na minimum. Fortinet Super sistem kombinuje različite visine ograda, Bekaclip stubove i krilna i klizna vrata. Boje: zelena BF6073.

Dodatni opis

FORTINET SUPER

Visina mm

Težina Kg

Dužina m

Prečnik žice mm

Otvor oka mm

1500

89

25

3,50

50,80 x 50,80

1800

106

2010

118

2510

118

20

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!