Ograda je Vaš najbolji komšija!

Tip F

Tempofor F je privremeni ogradni sistem namenjen zaštiti i kontroli ljudi, vozila i dobara, a može se koristiti na gradilištima i javnim skupovima, u saobraćaju i industriji. Obezbeđuje zaštitu od krađe, nezgoda i vandalizma.

 

Paneli su pocinkovani što im obezbeđuje dugotrajnu zaštitu od korozije u svim vremenskim uslovima. Cevi su zavarene celim obimom a svaka žica je pojedinačno zavarena za ram. Mogu biti montirana na betonska ili gumena postolja. Duž cele ograde moguće je postaviti panel za oglašavanje od pocinkovanog čelika.

 

Širok izbor panela i pribora omogućuje rešenje za različite sigurnosne potrebe. Sistem povezivanja i logističke mogućnosti rezultuju fleksibilnošću pri instalaciji i transportu.

Dodatni opis

TEMPOFOR F

Tip

Visina mm

Širina mm

Otvor oka mm

Težina kg

Tempofor F1

1200

3454

300 x 100

13,1

Tempofor F2

2000

3454

18,5

Tempofor F2 M

2000

3454

15,5

Tempofor F2 Super

2000

3454

23,0

Tempofor F2 Secure

2000

3454

26,1

Tempofor F3

2000

3454

21,2

Tempofor F3 M

2450

3454

300 x 50

35,2

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!