Ograda je Vaš najbolji komšija!

Tip C & T

Tempofor C i Tempofor T  je privremeni ogradni sistem prvenstveno namenjen zaštiti i kontroli ljudi i vozila, na mestima javnih skupova, sportskih manifestacija, kako bi posetioci mogli jednostavno i bezbedno biti usmereni  u željenom pravcu.

 

Paneli su pocinkovani što im obezbeđuje dugotrajnu zaštitu od korozije u svim vremenskim uslovima. Cevi su zavarene celim obimom a svaka žica je pojedinačno zavarena za ram.

 

Širok izbor panela i pribora omogućuje rešenje za različite sigurnosne potrebe Sistem povezivanja i logističke mogućnosti rezultuju fleksibilnošću pri instalaciji i transportu.

Dodatni opis

TEMPOFOR C & T

Tip

Opis

Visina mm

Širina mm

Težina kg

Tempofor C1

za skupove

1200

3454

17,1

Tempofor C2

za skupove

1100

2460

27,0

Tempofor C2 M

za skupove

1100

2460

14,8

  Tempofor C3

za policiju

1100

2088

45,0

  Tempofor C3 M

za policiju

1100

2110

36,5

  Tempofor C4

za skupove

1250

1090

70,0

  Tempofor T2

za saobraćaj

1030

2096

25,5

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!