Ograda je Vaš najbolji komšija!

Tip 3D

Tempofor 3D je laki privremeni ogradni sistem namenjen zaštiti i kontroli gradilišta i javnih skupova. Različiti profili otvora oka obezbeđuju panelima dodatnu jačinu .

 

Tempofor 3D paneli su pocinkovani što im obezbeđuje dugotrajnu zaštitu od korozije u svim vremenskim uslovima. Cevi su zavarene celim obimom a svaka žica je pojedinačno zavarena za ram. Mogu biti montirana na betonska ili gumena postolja.

 

Širok izbor panela i pribora omogućuje rešenje za različite sigurnosne potrebe Sistem povezivanja i logističke mogućnosti rezultuju fleksibilnošću pri instalaciji i transportu.

 

Dodatni opis

TEMPOFOR 3D

Opis

Visina mm

Širina mm

Težina kg

Standard

2000

3454

14,0

Dopunski

2000

2200

12,5

Kapija

2000

1200

10,8

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!