Ograda je Vaš najbolji komšija!

Bekazur 2D

Ograda Betafence Bekazur 2D je veoma snažan panelni ogradni sistem namenjen ograđivanju bazena, usklađen sa bezbedonosnim standardima. Bekazur 2D je čvrsta, multifunkcionalna i elegantna ograda.

 

Ograde Betafence Bekazur 2D izrađene su u skaldu sa normativom NF 90-306 koji propisuje ograničenje samostalnog pristupa bazenu deci mlađoj od 5 godina, kao i otpornost na koroziju. Moguća je montaža na kosim terenima, podnim pločicama, betonu.

 

Paneli širine 2023 mm, a visine od 1196 mm (1396 mm za padine), izrađeni su od pocinkovane žice (min.sloj 275g/m2) po normi Euro 10326. Otvor oka je 1100 x 65mm. PVC plastifikacija (min. 60 mikrona) je dostupna u boji RAL 9010.

 

Sastav sadrži odgovarajuće okrugle stubove prečnika 48 x 1,50 mm koji su pocinkovani I plastificirani. U ponudi su dva modela vrata: sa stubovima za ugradnju u beton I sa stubovima sa postoljem. Vrata su osigurana sistemom zaključavanja tako da mogu biti otvorena samo dvostrukom istovremenom i nezavisnom akcijom.

Dodatni opis

  BEKAZUR 2D

Žica

Otvor oka

Horizontalna

Vertikalna

Standardni

Ojačani

8,0 mm

8,0 mm

1100 x 65 mm

 

Panel

Stub

Visina  mm

Širina   mm

Betonski

Sa postoljem

visina mm

visina mm

1196

2023

1600

1250

1396

2023

1800

1450

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!