Ograda je Vaš najbolji komšija!

Bekafor Prestige

Ograda Betafence Bekafor Prestige je ekskluzivna, dekorativna ograda visokog estetskog kvaliteta. Odlična alternativa ogradama od kovanog gvožđa, nema potebe za održavanje.  

 

Ograde Betafence Bekafor Prestige idealne su za ograđivanje stambenih kuća, vikendica i bašti. Najsavremenija Betafence tehnologija zaštite osigurava izuzetnu dugotrajnost ograde. Moguća je montaža na zidove i postojeću betonsku podlogu.

 

Paneli širine 2015 mm, a visine od 900 mm do 1500 mm, izrađeni su od pocinkovane žice (min.sloj 275g/m2) po normi Euro 10326. Otvor oka je 200 x 65mm. Dvostruka vodoravna žica ga dodatno ojačava i čini ga trajnijim. PVC plastifikacija (min. 60 mikrona) je dostupna u bojama RAL 6005 zelena i BF7016M antracit.

 

Sastav sadrži različite visine panela sa odgovarajućim stubovima Bekaclip. Stubovi su dostupni s potrebnim dodacima i jednokrilnim Bekafor Prestige vratima. Stubovi su pocinkovani sa spoljnje i unutrašnje strane pokriveni plastičnom kapom. Svi delovi su međusobno savršeno usklađeni i razvijeni tako da čine ogradu visokog stepena kvaliteta.

 

Dodatni opis

  BEKAFOR PRESTIGE

Dimenzije žice

Dimezije oka

Horizontalna

Vertikalna

Standardni

Ojačani

5,0 mm

5,0 mm

200 x 65 mm

 

Panel

Stub

Visina mm

Širina  mm

Betonski stub

Stub sa postoljem

Visina mm

Visina mm

900

2015

1100

900

1100

2015

1300

1100

1300

2015

1500

1300

1500

2015

1700

 

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!