Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac Parklite

Parking sistem PARKLITE za naplatu parkinga

 

Parklite je pouzdan i kvalitetan, kompaktan profesionalni parking sistem namenjen manjim parkirnim prostorima. Lak za instalaciju, kvalitetne mehanike i pouzdane elektronike, omogućava jednostavno održavanje i niske troškove manipulacije. Olakšano ukanjanje delova radi čišćenja I zamene.

 

Korišćenje barkod sistem garantuje pouzdanost naplate kod izdatih jednokratnih računa i pretplatnih kartica. Komunikacija između emenata sistema – ulazni i izlazni stub, rampa, PC, blagajne – realizovana je standardnom LAN mrežom. Upravljački softver je veoma jednostavan za upotrebu.

Dodatni opis

 FAAC PARKLITE

Komponente

Opis

Ulazni terminal

sistem za izdavanje parking kartica i verifikaciju pretplatničke kartice

Izlazni terminal

sistem za kontrolu plaćanja i verifikaciju pretplatnika

Parking rampe

automatske, na ulazu i izlazu

Kontrolna stanica

PC, monitor, barkod skener, štampač

Software

Upravljanje i kontrola

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!