Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac Paragon

Parking sistem PARAGON za naplatu parkinga

 

Paragon je profesionalni parking sistem namenjen automatizaciji i upravljanju parking prostorima.Fleksibilnost sistema omogućava povećanje kontrolisannog područja  u odnosu na broj rampi, sredstva plaćanja, kombinovanje sa eksternim sistemima koji doprinose korišćenju objekta i ostalih usluga.

   

Sistem omogućava istovremenu kontrolu većeg broja parkirnih površina, omogućuje pristup i kontrolu protoka vozila, automatsku ili manuelnu naplatu, izradu neophodnih obračuna i administrativnih izveštaja. 

Dodatni opis

 FAAC PARAGON

Komponente

Opis

Ulazno-izlazni terminal

sistem za izdavanje parking kartica, verifikaciju pretplatničke kartice, kontrolu plaćanja i verifikaciju pretplatnika

Terminal automatske naplate

izdavanje računa, plaćanje kovanicama i banknotama, čitanje barkod, magnetnih, ISO2 računa i pretplatnih kartica

Parking rampe

automatske, na ulazu i izlazu

Kontrolna stanica

PC, monitor, barkod skener, štampač, manuelna naplata

Software

za naplatu parkinga, za daljinsku kontrolu, za video nadzor

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!