Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi Floor

Elektrohidraulični uređaj Gibidi Floor 810

 

Podzemni elektrohidraulični motor za krilne kapije širine do 2,5 m i težine do 600 Kg (pojedinačno krilo). Motor je ugrađen u zemlju, nevidljiv je I ne narušava estetiku kapije. Mogućnost otvaranja do 170°, regulacija brzine otvaranja i zatvaranja kapije, zaštita od udara i ostale sigurnosne mera propisane standardom EN 12453. Uređaju za deblokadu u slučaju nužde lako je pristupiti sa obe strane kapije.  

Dodatni opis

 GIBIDI FLOOR 810

Tehniči podaci

810

Max. širina krila

2,5 m

Max. težina

600 Kg

Upotreba

zahtevna

Frekvencija  upotrebe

40%

Napajanje

230Vac

Snaga

190W

Stepen zaštite

IP67

Ugaona brzina

7°/s

Max. obrtna sila

300 Nm

Obrtna sila

220 Nm

Kontrolna jedinica

BA230

Regulacija obrtne sile

hidraulična

Regulacija brzine

Da

Radna temp.

-20°C / +60°C

Težina

15 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!