Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi BL 240

Elektromehanički motor Gibidi BL  240

 

Elektromehanički motor za krilne kapije širine do 3,5 m (pojedinačno krilo). Pužni prenosnik izrađen je od visoko otpornih materijala koji obezbeđuju tih rad i dugotrajnost. Uređaj je opremljen graničnikom za otvaranje i zatvaranje kapije, zaštitom od udara, kao i podešavanjem brzine kretanja kapije. Napajanje od 24V obezbeđuje korisniku najviši nivo sigurnosti po standard EN 12453. Jednostavno korišćenje mehanizma za manuelno otključavanje i zaključavanje.

Dodatni opis

 GIBIDI BL 240

Tehniči podaci

 

Max. širina krila

2,5 m

Upotreba

Zahtevna

Frekvencija  upotrebe

40%

Napajanje

24Vdc

Snaga

100W

Stepen zaštite

IP44

Brzina ispružanja ruke

20 mm/s

Max. domašaj ruke

320 mm

Max. potisna sila

2000 N

Potisna sila

1200 N

Kontrolna jedinica

BA24

Regulacija potisne sile

elektronska

Regulacija brzine

da

Radna temp.

-20°C / +60°C

Termički prekidač

ne

težina

8,2 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!