Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi Art

Elektromehanički motor Gibidi Art 5000 - 5024

 

Elektromehanički motor sa zglobnom rukom  za krilne kapije širine do 3 m (pojedinačno krilo). Naročito pogodan za instalaciju na kapijama sa velikim stubovima. Brza i jednostavna montaža. Sadrži limitator otvaranja i zatvaranja, bravu  za hitne intervencije, regulaciju brzine i sile otvaranja i zatvaranja kapije a čime se obezbeđuje zaštita od udara, dodatnu bateriju za napajenje motora od 24Vdc i ostale sigurnosne mera propisane standardom EN 12453.

Dodatni opis

Gibidi Art 5000 - 5024

Tehniči podaci

5000

5024

Max. širina krila

3 m

Upotreba

kućna

zahtevna

Frekvencija  upotrebe

30%

40%

Napajanje

230Vac

24Vdc

Snaga

200W

100W

Stepen zaštite

IP53

Ugaona brzina

7,8°/s

5,6°/s

Max. obrtna sila

250 Nm

Obrtna sila

200 Nm

Kontrolna jedinica

BA230

BA24

Regulacija obrtne sile

elektronska

Regulacija brzine

da

da

Radna temp.

-20°C / +60°C

-20°C / +60°C

Termički prekidač

140°C

ne

Težina

11,1 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!