Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 415

Elektromehanički motor Faac 415

 

Elektromehanički motor za krilne kapije širine do 4m. Poseduje uređaj za potiskivanje "Izvan ose". Dostupan u verziji sa ili bez uređaja za kontrolu kretanja. Uređaj se sastoji iz dva dela koja su hermetički spojena pod pritiskom. Izliveno aluminijumsko kućište je dvoslojno farbano što garantuje dug vek trajanja. Uređaj za ručno oslobađanje se lako aktivira uz pomoć ključa. Napajanje od 24Vdc uređaja za kontrolu kretanja (ukoliko je ugrađen) pruža maksimalnu sigurnost i jednostavnu kontrolu - zaustavljanje i usporavanje . Horizontalni otvor za kablove omogućava montažu blizu tla (niska montaža). Dizajniran za upotrebu sa "Gatecoder"uređajem za detekciju prepreka.

Dodatni opis

 FAAC 415

Tehniči podaci

415

415 LS

415 L

415 LLS

Max. širina krila

3 m

4 m

Napajanje

230 Vac

Snaga

300W

Potrošnja

1,3 A

Stepen zaštite

IP44

Ssila potiska

300 daN

Br. obrtaja

1400 rpm

Radna temp.

-20°C / +55°C

Termički prekidač

140°C

Limitator kretanja

ne

da

ne

Da

Brzina ispružanja ruke

1,6 cm/s

Kontrolna jedinica

452MPS / 455D

Težina

7,8 Kg

8 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

835x105x148

940x105x148

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!