Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 402

Elektrohidraulični motor Faac 402


Elektrohidraulični motor za krilne kapije širine od 1,8 m (402 CBC) i 3 m (402 SBS). Izuzetno kompaktan, idealna za montažu u slučajevima malog manipulativnog prostora. Maksimalna zaštita od loma zahvaljujući specijalnom hidrauličnom uređaju. Anti-koroziona zaštita i izuzetna otpornost na sve vremenske uslove. Verzija CBC (sa blokadom zatvaranja) i SBS (bez blokade zatvaranja).

Dodatni opis

 FAAC 402

Tehniči podaci

402 CBC

402 SBS

Max. širina krila

1,8 m

3 m

Frekvencija  upotrebe (ciklus/sat)

55

Napajanje

230Vac

Snaga

220W

Br. obrtaja motora

1400 rpm

 Brzina ispružanja ruke

1,3 cm/s

1 cm/s

Brzina potapanja pumpe

1 l/min

0,75 l/min

Sila potiska

500 daN

690 daN

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

452MPS / 455D

Stepen zaštite

IP55

Termalni prekidač

120°C

Tip ulja

FAAC HP OIL

Težina

6,5 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

959x85x61

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!