Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 391

Elektromehanički motor Faac 391

 

Elektromehanički motor sa zglobnom rukom  za krilne kapije do 2,5 m širine i težine do 300 Kg. Kompaktan, savramen dizajn. Širina kućišta je samo 185 mm! Jednostavna montaža. Zglobna ruka omogućava fleksibilnu montažu i korekciju visine uz pomoć četvrtastih podupirača. Zahvaljujući motoru sa jednosmernim zupčanikom, nije potrebno instalirati elektromehanički uređaj za zatvaranje. U slučaju nestanka struje vrata se mogu ručno otvoriti uz pomoć ključa. Ne dozvoljava nasilno otvaranje krila dužine do 2m. Ugrađen mehanički graničnik za otvaranje i zatvaranje kapije. Jednostavna, sigurna montaža u skladu sa evropskim standardima.

Dodatni opis

 FAAC 391

Tehniči podaci

391 E

391

Max. širina krila

2,5 m

Max. težina

300 Kg

Frekvencija  upotrebe (ciklus/sat)

80

80

Napajanje

230Vac

 

Motor

24Vdc

Snaga

140W

120W

Max. obrtna sila

250 Nm

Ugaona brzina

13°/s

Stepen zaštite

IP44

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

E391

ne

Regulacija obrtne sile

elektronska

Težina

 8,7 Kg

7 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

185x260x310

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!