Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi SL 200 - 300

Elektromehanički motor Gibidi SL  200 – 300

 

Elektromehanički motor sa zupčanikom za klizne kapije manjihi i srednjih dimenzija, težine od 300 do 500 Kg. Jednostavna instalacija uz mogućnost podešavanja horizintalne i vertikalne ose. Zupčanici izrađeni od čelika i bronze čine motore tihim i dugotrajno pouzdanim. Napajanje od 24V obezbeđuje korisniku najviši nivo sigurnosti po standard EN 12453. Kontrolna jedinica SC24 omogućava podešavanje sile i brzine otvaranje vrata. Mehanizam za manuelno otključavanje. Moguća ugradnja rezervnog, baterijskog napajanja za slučajeve nestanka struje.

Dodatni opis

 GIBIDI SL 200 – 300

Tehniči podaci

SL 244

SL 344

Max. nosivost

300 Kg

500 Kg

Upotreba

kućna

zahtevna

Frekvencija  upotrebe

50%

90%

Napajanje

24Vdc

24Vdc

Snaga

100W

100W

Stepen zaštite

IP55

IP55

Brzina

150 mm/s (Z=16M4)

200 mm/s (Z=16M4)

Max. obrtna sila

9 Nm

12 Nm

Obrtna sila

6 Nm

6 Nm

Kontrolna jedinica

SC24

SC24

Regulacija obrtne sile

elektronska

elektronska

Regulacija brzine

da

da

Radna temp.

-20°C / +60°C

-20°C / +60°C

Termički prekidač

ne

ne

Tip ulja

ALBIDA EP2

ALBIDA EP2

Težina

7 Kg

8 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!