Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac DG 300

Elektromehanički motor Faac DG 300

 

Elektromehanički motor sa zupčanikom za klizne kapije maksimalne težine 300Kg i širine do 5m. Kompаktne veličine, sa mogućnošću delimičnog otvаrаnja zа pešаke. Sistem za usporаvаnje, grаnični prekidаč visoke osetljivosti zа bezbednost (po evropskim stаndаrdima bezbednosti). Mogućnost izborа brzine kretаnjа kаpije, аutomаtsko učenje funkcijа.

Dodatni opis

 FAAC DG 300

Tehniči podaci

Faac DG 300

Max. nosivost

300 Kg

Upotreba

kućna

Frekvencija  upotrebe

20%

Napajanje

12 Vdc

Potrošnja

1,5 A

Stepen zaštite

IP44

Brzina

15 m/min (Z=16M4)

redukcija

1:25

radna temp.

-20°C / +55°C

termički prekidač

140°C

Dimenzije (DxŠxV) mm

250x270x167

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!