Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 844 ER

Elektromehanički motor Faac 844 ER

 

Elektromehanički motor sa zupčanikom za klizne kapije maksimalne težine do 1800 Kg. Idealne za poslovnu i industrijsku upotrebu. Brza i laka montaža zahvaljujući ugrađenoj kontrolnoj jedinici. Obezbeđena zaštita od loma zahvaljujući elektronskom uređaju za kontrolu obrtnog momenta. S obzirom da je motor sa jednosmernim zupčanikom nije potrebno instalirati električnu bravu. U slučaju nestanka struje, uređaj za oslobađanje - koji je zaštićen ključem - omogućava da se kapija otvara ručno. Dupli disk na plivajućem kvačilu. Indukcioni ili magnetni limitatori kretanja.

Dodatni opis

 FAAC 844 ER

Tehniči podaci

ER Z16

R

R CAT

R RF

Kontrolna jedinica

780D

ne

ne

ne

Prenos

letva

lanac

Graničnik kretanja

magnetni

indukcioni

Max. nosivost

1800 Kg

Upotreba

zahtevna

Frekvencija  upotrebe

70%

Napajanje

230 Vac

Snaga

650W

Potrošnja

3,5 A

Stepen zaštite

IP44

Brzina

19 m/min (Z=16M4)

 Sila potiska

100 daN

Br. obrtaja

1400 rpm

Redukcija

1:30

Radna temp.

-20°C / +55°C

Termički prekidač

120°C

Tip motora

monofazni, dvosmerni

Kvačilo

dupli disk u ulju

Tip ulja

FAAC OIL XD 220

Težina (sa uljem)

14,5 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

275x191x387

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!