Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi Modo 500

Elektrohidraulični motor Gibidi Modo 500

 

Elektrohidraulični motor za garažna kontrateg vrata širine do 3,5 m i površine do 10 m2. Izrađen od čeličnih elementi koji obezbeđuju dugotrajnost, ugrađeni sigurnosni ventili za regulaciju sile, mehanizam za urgentno otključavanje i zaključavanje. Idealan za teške uslove eksploatacije.

Dodatni opis

 GIBIDI MODO 500

Tehniči podaci

Modo 500

Max. širina vrata

3,5 m

Max. površina vrata

10 m2

Upotreba

zahtevna

Frekvencija  upotrebe

40%

Napajanje

230Vac

Snaga

200W

Stepen zaštite

IP55

Ugaona brzina

9°/s

Max. obrtna sila

320 Nm

Obrtna sila

220 Nm

Regulacija sile

hidraulična

Kontrolna jedinica

BA100

Radna temp.

-20°C / +60°C

Termički prekidač

100°C

Težina

12 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!