Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi Geco Lux

Elektromehanički motor Gibidi Geco Lux

 

Elektromehanički motor za garažna i segmentana vrata širine do 4,5 m i visine do 2,4 m. Laka instalacija, ugrađeno svetlo i elektronska kontrola zaštite od udara kao i ostale sigurnosne mera propisane standardom EN 12453.  Mehanizma za manuelno otključavanje i zaključavanje može biti povezan na ručicu vrata.  Moguća ugradnja rezervnog, baterijskog napajanja za slučajeve nestanka struje.

Dodatni opis

 GIBIDI GECO LUX 60 - 80

Tehniči podaci

60

80

Max. širina vrata

3,5 m

4,5 m

Max. visina vrata

2,4 m

Upotreba

kućna

Frekvencija  upotrebe

30%

Napajanje

24Vdc

Snaga

80W

Stepen zaštite

IP40

Max. potisak

600 N

800 N

Potisak

500 N

700 N

Regulacija potiska

elektronska

Max. brzina

16 mm/s

12 mm/s

Kontrola brzine

da

Radna temp.

-10°C / +55°C

Ugrađeno svetlo

da

Težina

12 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!