Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi Autobox

Elektromehanički motor Gibidi Autobox 3000 – 3024

 

Elektromehanički motor za garažna kontrateg vrata širine do 3 m i površine do 7 m2. Elegantan i kompaktan, lak za instalaciju, ugrađeno svetlo, integrisan graničnik za otvaranje i zatvaranje vrata. Ojačana struktura čini ga izrazito čvrstim, tihim i dugotrajnim. Mehanizma za manuelno otključavanje i zaključavanje može biti povezan na ručicu vrata. Elektronska kontrola zaštite od udara kao i ostale sigurnosne mera propisane standardom EN 12453. Moguća ugradnja rezervnog, baterijskog napajanja za slučajeve nestanka struje.

Dodatni opis

 GIBIDI AUTOBOX 3000 – 3024

Tehniči podaci

3000

3024

Max. širina vrata

3 m

Max. površina vrata

7 m2

Upotreba

kućna

zahtevna

Frekvencija  upotrebe

30%

40%

Napajanje

230Vac

24Vdc

Snaga

200W

100W

Stepen zaštite

IP40

Ugaona brzina

7,8°/s

5,6°/s

Max. obrtna sila

250 Nm

Obrtna sila

200 Nm

Regulacija sile

elektronska

Kontrolna jedinica

BA100 / BSC24

Kadna temp.

-20°C / +60°C

Termički prekidač

140°C

Ugrađeno svetlo

da

Težina

8,6 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!