Ograda je Vaš najbolji komšija!

Facc 540

Elektromehanički motor Faac 540

 

Motor sa zupčanikom za industrijsku primenu za segmentna vrata (sa ugrađenom kontrolnom tablom). Idealan za primenu u industrijskim pogonima. Dva tipa namene: sa direktnim prenosom na nosač opruge ili indirektno sa lančanim prenosom (u slučaju nedostatka prostora između strana ili u slučaju da je opruga manje dužine). U slučaju prekida napajanja nije moguće nasilno otvaranje vrata: vrata se mogu otvoriti manuelno uređajem za oslobađanje (540 V) aktivacijom zupčastog vitla.

Dodatni opis

 FAAC 540

Tehniči podaci

540

Napajanje

230Vac

Motor

asinhroni, monofazni

Snaga

800W

Potrošnja

3,5 A

Brzina obrtaja

23 rmp

Pogon

osovina (R25,4mm)

Frekvencija  upotrebe

40%

Stepen zaštite

IP54

Obrtni momenat

50 Nm

Radna temp.

-20°C / +55°C

Termički prekidač

140°C

Tip ulja

FAAC XD220

Težina

14 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

92x376x266

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!