Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac D600-D1000

Elektromehanički motor Faac D 600 – D 1000

 

Elektromehanički motor za garažna segmentan i kontrateg vrata. Protivprovalni jednosmerni uređaj: nema potrebe da se instalira brava ili reza. Uređaj za zaštitu od loma omogućava ugradnju automatskog sistema u skladu sa evropskim standardima. Sigurnosni ivičnik nije neophodan. Brza,laka montaža zahvaljujući prethodno montiranoj šini i  instalacija automatskog sistema bez alata, sa rotirajućim kvačilom. Prenos lančani ili preko kaiša. Moguća instalacija elektronskog graničnika kretanja koji ima funkciju usporavanja.

Dodatni opis

 FAAC D600 – D1000

Tehniči podaci

D 600

D 1000

Napajanje

230Vac

Motor

24Vdc

Snaga

220W

350W

Sila potiska

600N

1000N

Upotreba

zahtevna

Max. udaljenost od plafona

35 mm

Osvetljenje

40W

Trajanje osvetljenja

120 sec.

Standardna brzina

6,6 m/min

Redukovana brzina

3,8 m/min

Brzina usporavanja

1,3 m/min

Stepen buke

45 dB (A)

Radna temp.

-20°C / +55°C

Nivo zaštite

IP20

Dimenzije (DxŠxV) mm

300x200x145

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!