Ograda je Vaš najbolji komšija!

Rotirajuća vrata Betafence

Betafence rotirajuća (kružna) vrata su najbojle rešenje za potpunu kontrolu pristupa, a mogu se primeniti u industrijskim objektima, javnim ustanovama, bankama, na sportskim stadionima, tj. na svim mestima gde je neophodna pojedinačna kontrola prolaza ljudi.

 

Rotirajuća (kružna, karusel) vrata mogu biti manuelna, polu-automatska i automatska, motorizovana, sa elektronskim kontrolama koje mogu biti programirane prema specifičnim potrbama korisnika. Kavez vrata i gornja kutija su izrađeni od nerđajućeg čelika, bočne kutije od aliminijuma, a cela konstrukcija je presvučena poliesterom.    

Dodatni opis

 ROTIRAJUĆA VRATA BETAFENCE BT1 – BT2 – BT3

Tehniči podaci

BT1

BT2

BT3

tip

manuelna

polu-automatska

automatska

Prečnik

1310 mm

Visina

2378 mm

Br. prečki

33

33

33

Razmak između prečki

110 mm

Prečke pod uglom

120°

Bočna kutija za ugradnju elektronske kontrole

ne

da

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!