Ograda je Vaš najbolji komšija!

Fortinet

Fortinet krilna kapija konstruisana je tako da u potpunosti odgovara mrežama u rolni Pantanet, Fortinet i Palistor. Svi elemnti kapije su izrazito jake konstrukcije i modernog dizajna. Mreže su zavarene u okvir vrata. Fortinet kapije imaju ugrađen cilindar za bravu. Kapija se može otvarati na unutrašnju ili spoljašnju stranu a odgovarajuće šarke omogućavaju otvaranje krila u rasponu od 180°. Kapije se lako motiraju a neophodni dodaci svedeni su na minimum.

 

Fortinet krilne kapije idealne su za bašte dvorišta, parkove, teniske terene… Kapije su sa dvostrukom anti-korozivnom zaštitom: KTL (katoforeza) i poliester plastifikacija. Dostupno u bojama  zelena RAL 6005.

Dodatni opis

 FORTINET KRILNE KAPIJE

Visina mm

Širina  mm

 Prolaz mm

Potreban   prostor mm

950 1150 1450 1750 1950

3000

2920

3076

4000

3924

4076

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!