Ograda je Vaš najbolji komšija!

Bekafor Classic

Bekafor krilna kapija konstruisana je tako da u potpunosti odgovara panelnim mrežama Bekafor Classic. Svi elemnti kapije su izrazito jake konstrukcije i modernog dizajna. Mreže su zavarene u okvir vrata. Bekafor kapije imaju ugrađen cilindar za bravu. Kapija se može otvarati na unutrašnju ili spoljašnju stranu a odgovarajuće šarke omogućavaju otvaranje krila u rasponu od 180°. Mali broj dodataka za montažu omogućuje brzu instalaciju.

 

Bekafor krilne kapije idealno se kombinuju sa Bekafor Classic mrežnim panelima, ali i ostalim kućnim ogradama. Kapije su sa dvostrukom anti-korozivnom zaštitom: KTL (katoforeza) i poliester plastifikacija. Dostupno u bojama  zelena RAL 6005, antarcit BF 7016M.

Dodatni opis

 BEKAFOR CLASSIC KRILNE KAPIJE

Visina mm

Širina mm

 Prolaz mm

Potreban   prostor mm

1030 1230 1530 1730 2030

3000

3053

3173

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!