Ograda je Vaš najbolji komšija!

Gibidi Barr 500

Elektromehanička rampa Gibidi Barr 500

 

Elektromehаnička аutomаtska bаrijera zа čestu upotrebu sа jednostаvnim uprаvljаnjem i аluminijumskom letvom do 6 m, sа velikom brzinom otvаrаnjа. Usporаvаnje tokom otvаrаnjа i zаtvаrаnjа, mogućnost dа instаlirаte induktivne ivice i signаlizаciju zа svetlа kao i lаko prilаgođаvаnje sigurnosnoj normi EN 12453, sa sаvremenim dizаjnom i novim tehnološkim rešenjimа. Držač letve moguće montirati i na levoj i na desnoj strani.

Dodatni opis

 GIBIDI BARR 500

Tehniči podaci

Barr 524

Barr 526

Dužina letve

2 do 6 m

2 do 3  m

Vreme otvaranja

5 sec.

1,8 sec.

Upotreba

zahtevna

Frekvencija upotrebe

50%

60%

Napajanje

24Vdc

Snaga

150W

200W

Nivo zaštite

IP55

Radna temp.

-20°C / +55°C

Termički prekidač

ne

Kontrolna jedinica

BR24

Regulacija sile

elektronska

Zaštita od pada - loma

da

Graničnik otvaranja

da

Težina

45 Kg

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!