Ograda je Vaš najbolji komšija!

Facc 640

Elektrohidraulična rampa Faac 640

 

Elektrohidraulična automatska rampa za širinu prolaza do 7 m. Hidraulični sistem otvaranja i zatvarnja. Ručna deblokada trouglastim ključem. Idealno rešenje za industrijska postrojenja. Elektronsko usporavanje – patentirano. Položaj barijere može biti usklađen sa svetlosnom signalizacijom na semaforu.  NOVO: integrisana Bus technologija za induktivnu petlju.

Dodatni opis

 FAAC 640

Tehniči podaci

640

Dužina letve

7 m

Vreme otvaranja

4 sec.

Frekvencija upotrebe

100%

Napajanje

230Vac

Motor

monofazni, dvosmerni

Snaga

220W

Potrošnja

1A

Br. obrtaja motora

1400 - 2800 rpm

Kapacitet pumpe

1,5 l/min

Termički prekidač

120°C

Obrtni momenat

470 Nm

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

642BLD

Tip ulja

HP OLI

Zaštita kućišta

katoforeza

Boja

Polyester RAL 2004

Nivo zaštite

IP44

Tip letve

pravougaona

+ zavesa

Težina

84 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

380x200x1080

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!