Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac B604

Elektromehanička rampa Faac B604

 

Elektromehanička automatska barijera za prolaz širine do 4 m. Niskonaponska (24V) elektromehanička automatska barijera. Idealna za prolaze manje ili srednje frekventnosti, kao i za kontrolu prolaza na malim i srednjim privatnim posedima. Kompatibilan sa svim FAAC-ovim predajnicima (Ominidec System). Ugradna upozoravajuća lampa. Ugradna kontrolna jedinica sa enkoderom. Podni ili zidni komplet za fiksaciju.

Dodatni opis

 FAAC B604

Tehniči podaci

B604

Širina

4,0 m

Napajanje

230Vac

Napajanje motora

24Vdc

Snaga

80W

Potrošnja

0,35 A

Obrtni momenat

130 Nm

Vreme otvaranja

3 sec.

Rradni ciklus

neprekidan

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

E604

Nivo zaštite

IP44

Težina

20 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

250x270x167

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!