Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 642 Inox

Elektrohidraulična rampa Faac 642 Inox

 

Elektrohidraulična automatska rampa za širinu prolaza do 7 m. Hidraulični sistem otvaranja i zatvarnja namenjen svim tipovima saobraćaja a pre svega zahtevnim uslovim arada. Kućište od nerđajućeg čelika AISI 316L  obezbeđuje visok stepen otpornosti na sve vremenske prilike. Položaj barijere može biti usklađen sa svetlosnom signalizacijom na semaforu. NOVO: integrisana Bus technologija za induktivnu petlju.

Dodatni opis

 FAAC 642 Inox

Tehniči podaci

642 STD/40

642 R/40

642 /70

Dužina letve

7 m

Vreme otvaranja

od 3,5 do 8 sec.

Frekvencija upotrebe

70%

100%

Napajanje

230Vac

Motor

monofazni, dvosmerni

Snaga

220W

Potrošnja

1A

Br. obrtaja motora

1400 rpm

1400 - 2800 rpm

Kapacitet pumpe

1,0 l/min

2,0 l/min

Termički prekidač

120°C

Obrtni momenat

200 Nm

110 Nm

470 Nm

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

624BLD

Tip ulja

HP OLI

Zaštita kućišta

nerđajući čelik

Nivo zaštite

IP44

Tip letve

pravougaona

 + zavesa

 

+ zavesa

okrugla

okrugla

 

Težina

73 Kg

84 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

345x1080x200

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!