Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 620

Hidraulične rampe Faac 620

 

Hidraulične automatske rampe za prolaze širine do 5 m. Hidraulični sistem otvaranja i zatvaranja. Idealna za gust saobraćaj. Elektronsko usporenje, patentirano. Položaj barijere može biti usklađen sa svetlosnom signalizacijom na semaforu. Automatska, polu-automatska, za parking sisteme. Ručna deblokada trouglastim ključem. NOVO: Integrisana Bus tehnologija za induktivnu petlju.

Dodatni opis

  FAAC 620

Tehniči podaci

620 STD

620 RAPID

620 TT

620 SR

Dužina letve

5 m

4 m

3 m

3 m

Vreme otvaranja

3,5 sec.

3 sec.

1,4 sec.

0,8 sec.

Frekvencija upotrebe

70%

100%

Napajanje

230Vac

Motor

monofazni, dvosmerni

Snaga

220W

Potrošnja

1A

Br. obrtaja motora

1400 rpm

2800 rpm

Kapacitet pumpe

0,75 l/min

2 l/min

3 l/min

Termički prekidač

120°C

130°C

Obrtni momenat

200 Nm

100 Nm

200 Nm

100 Nm

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

624BLD

Tip ulja

HP OLI

Zaštita kućišta

katoforeza

Boja

Polyester RAL 2004

+ inox

Nivo zaštite

IP44

Tip letve

pravougaona

+ zavesa

+ zavesa

 

 

+ zglob

+ zglob

 

 

okrugla

Težina

73 Kg

80 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

350x170x1080

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!