Ograda je Vaš najbolji komšija!

Faac 615

Elektrohidraulična rampa Faac 615

 

Elektrohidraulična automatska rampa za širinu do 5 m. Hidraulični sistem otvaranja i zatvarnja. Idealna za prolaze srednje frekventnosti, kao i za kontrolu prolaza na malim i srednjim privatnim posedima. Hidraulična sigurnosna zaštita od loma. Ručna deblokada trouglastim ključem. Sa ugrađenim magnetnim prekidačem - limator kretanja. Mogućnost upoterbe anti-vandal ventila.

Dodatni opis

  FAAC 615

Tehniči podaci

615 STD

615 RAPID

Dužina letve

5 m

2,5 m

Vreme otvaranja

6 sec.

3 sec.

Frekvencija upotrebe

50%

40%

Napajanje

230Vac

Motor

monofazni, dvosmerni

Snaga

220W

Potrošnja

1A

Br. obrtaja motora

1400 rpm

2800 rpm

Kapacitet pumpe

1,5 l/min

3 l/min

Termički prekidač

120°C

Obrtni momenat

400 Nm

300 Nm

Radna temp.

-20°C / +55°C

Kontrolna jedinica

615BPR

Tip ulja

HP OLI

Zaštita kućišta

katoforeza

Boja

Polyester RAL 2004

Nivo zaštite

IP44

Tip letve

Standardana

standardna

+ zavesa

+ zglob

Težina

34 Kg

Dimenzije (DxŠxV) mm

270x140x1015

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!