Ograda je Vaš najbolji komšija!

Elka Maut 25 - 30 - 35

Elektromehaničke rampe  Elka MAUT 25 – 30 – 35  

 

Elektromehаničke bаrijere velike brzine zа upotrebu na auto-putevima i drugim mestima sa visokim protokom vozila.  Aluminijumsko kućište sa anti-korozivnom garancijom od 10 godina. Radni vek 100%. Kontrola brzine letve, lako postavljanje na levu ili desnu stranu bez prepravki. Aliminijumska letva bela sa crvenim reflektujućim trakama. Boje: plava RAL 5012 za poklopac i bela RAL 9010 za kućište.     

Dodatni opis

 ELKA MAUT 25 – 30 – 35 

Tehniči podaci

25

30

35

Širina rampe

2,5 m

3,0 m

3,5 m

Vreme otvaranja

0,6 sec.

0,9 sec.

1,4 sec.

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!