Ograda je Vaš najbolji komšija!

Elka ES 50 - 60 - 80

Elektromehaničke rampe  Elka ES 50 – 60 – 80  

 

Elektromehаničke bаrijere velike izdržljivosti za industrijsku primenu sa dužinom letve od 5m do 8m. Aluminijumsko kućište, radni vek 100% do 5.000.000 pokreta. Kontrola sile udara, lako postavljanje na levu ili desnu stranu bez prepravki. Aliminijumska letva bela sa crvenim reflektujućim trakama i gumenim odbojnikom na donjoj strain. Boje: plava RAL 5012 za poklopac i bela RAL 9010 za kućište.    

Dodatni opis

 ELKA ES 50 – 60 – 80 

Tehniči podaci

50

60

80

Širina rampe

5,0 m

6,0 m

8,0 m

Vreme otvaranja

4,0 sec.

5,5 sec.

8,5 sec.

IN-SY GROUP d.o.o.

preduzeće specijalizovano za prodaju, ugradnju, servisiranje, projektovanje sistema: ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale…), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori…), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi…), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni…), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi…), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa domaćim I ino partnerima dovela je do sveobuhvatne ponude proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta na jednom mestu. Naš profesionalni tim će za Vas obezbediti kompletnu tehničku podršku: definisanje i merenje trase, projektovanje, savete arhitekte, ugradnju i servisiranje, a kvaliet je garantovan dugogodišnjim iskustvom i realizovanim projektima.

Ako želite da: ogradite prostor, otvorite i zatvorite kapiju ili vrata, obezbedite parking prostor, kontrolišete ulaz i izlaz i još mnogo toga ....na pravom ste mestu. IN-SY GROUP d.o.o. je tu da Vam ponudi najadekvatnija i najsavremenija rešenja. Obratite nam se sa Vašim zahtevom. Vašu ideju pretvaramo u stvarnost!